Την Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης παραλαβής της διοίκησης της XXIV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας – 1º Σύνταγμα Ιππικού “ΦΛΩΡΙΝΑ”, στο Στρατόπεδο «Μπαλανίκα» του Λιτοχώρου.

Τη διοίκηση παρέδωσε ο απερχόμενος Διοικητής, Ταξίαρχος Ζαχαρίας Ζαχαρόπουλος, στον Ταξίαρχο Ιωάννη Δημητρέλλο. Ο Ταξίαρχος Ζαχαρίας Ζαχαρόπουλος θα αναλάβει τα καθήκοντα του Διοικητή της Σχολής Διοίκησης και Επιτελών (ΣΔΙΕΠ), στην Θεσσαλονίκη.

Ταξίαρχος Ιωάννης Δημητρέλλος

Στην τελετή παρευρέθηκε o Διοικητής της XX Τεθωρακισμένης Μεραρχίας “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, Υποστράτηγος Αντώνιος Χατζηγεωργίου, αντιπροσωπείες Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, απόστρατοι Αξιωματικοί και πολιτικοί και τοπικοί φορείς.

Ακολούθησε δεξίωση, στη διάρκεια της οποίας τιμήθηκε ο απερχόμενος διοικητής κ. Ζαχαρόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί του, καθώς και ολόκληρο το λαό της Πιερίας, που περιβάλλει με αγάπη την Ταξιαρχία.

Ο Δημάρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, στην συγχαρητήρια επιστολή προς τον νεο Διοικητή της XXIV ΤΘΤ, δήλωσε: “Απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο νέο Διοικητή της XXIV ΤΘΤ Λιτοχώρου, Ταξίαρχο Ιωάννη Δημητρέλλο, τον οποίο διαβεβαιώνω, ότι, ο Δήμος Κατερίνης θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στο υπεύθυνο έργο που αναλαμβάνει.

Παράλληλα, ευχαριστώ από καρδιάς τον απερχόμενο Διοικητή, Ζαχαρία Ζαχαρόπουλο, για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε σε όλο το διάστημα της παραμονής του στην XXIV ΤΘΤ Λιτοχώρου. Του εύχομαι από καρδιάς υγεία, δύναμη, εποικοδομητική και αποδοτική θητεία στα νέα του καθήκοντα, στην Σχολή Διοίκησης και Επιτελών (ΣΔΙΕΠ).”

Όπως μάλιστα ανέφερε ο κ. Ζαχαρόπουλος, ο νέος διοικητής Ταξίαρχος Ιωάννης Δημητρέλλος ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από την XXIV ΤΘΤ.

Πηγή: armynow.net

Αρέσει σε %d bloggers: