Ο φημισμένος Αμερικανός ηθοποιός Τσακ Νόρις επισκέφθηκε την ίδιο φημισμένη Ταξιαρχία Ironhorse του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (ΗΠΑ).

Ο Τσάκ Νόρις μαζί με τηλεοπτικό συνεργείο επισκέφθηκε την βάση της 1ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Ομάδων Μάχης (ABCT) της 1ης Μεραρχίας Ιππικού, την επισήμως ονομαζόμενη Ταξιαρχία Ironhorse.

Η Ταξιαρχία Ironhorse του Στρατού των ΗΠΑ ανακοίνωσε στον λογαριασμό της στο Facebook οτι η 2η Επιλαρχία του 8ου Συντάγματος Ιππικού (2-8 CAV), της 1ης ABCT, της 1ης Μεραρχίας Ιππικού είχε την μοναδική ευκαιρία να φιλοξενήσει τον Τσάκ Νόρις για μια πιο στενή και προσωπική επαφή με το κύριο άρμα μάχης (MBT) M1A2 Abrams.

Οι στρατιώτες της 1ης ABCT, της 1ης Μ/ΙΠ απάντησαν γραπτώς στην κοινοποίηση της Ταξιαρχίας Ironhorse: “Ναι, όντως συμβαίνει σήμερα!!! Ο Τσάκ Νόρις ειναι αυτήν την στιγμή ένας Τιμώμενος Κάτοχος Σπιρουνιών. Δεν θα θέλατε να φάτε μια γυριστή κλωτσιά στο πρόσωπο με αυτά”.

Αναφέρθηκε ότι ο φημισμένος ηθοποιός παρουσιάσει μια σειρά ντοκιμαντέρ που θα μεταδοθεί κάποια στιγμή φέτος τον Ιούλιο και το MBT Abrams θα ειναι ένας απο τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου. Το MBT Abrams που κατασκευάστηκε από την General Dynamics Land Systems (GDLS), συνεχίζει να ειναι η πρώτη επιλογή του Στρατού, της Εθνοφρουράς και τους Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ, όπως επίσης και διαφόρων λοιπών συμμάχων των ΗΠΑ, επειδή στις επιχειρήσεις παρέχει αποδεδειγμένο, ασυναγώνιστο και αποφασιστικό πλεονέκτημα.

Η δημοσίευση έγραφε: “Παρουσιάσει μια σειρά ντοκιμαντέρ που θα μεταδοθεί κάποια στιγμή τον Ιούλιο αυτού του έτους. Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε πότε και σε ποιο δίκτυο θα δείτε τους στρατιώτες της Ironhorse.”

Ο Τσακ Νόρις, το πραγματικό του όνομα είναι Κάρλος Ρέι Νόρις, ειναι ένας Αμερικανός δάσκαλος πολεμικών τεχνών, ηθοποιός, παραγωγός ταινιών και σεναριογράφος. Μετά την υπηρεσία του στην Αεροπορία των ΗΠΑ, όπου απέκτησε και το παρατσούκλι Τσακ, άρχισε να ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες ως επαγγελματίας, και έφτασε να γίνει ο αήττητος παγκόσμιος πρωταθλητής καράτε μεσαίων βαρών, επί έξι συνεχόμενα έτη, από το 1968 έως το 1974. Έχει ιδρύσει και δική του σχολή πολεμικών τεχνών, την Chun Kuk Do. Ο Νόρις έχει μαύρη ζώνη στο Tang Soo Do, το Βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου και το Τζούντο.

Ο Νόρις, ως ηθοποιός έχει εμφανιστεί σε αρκετές ταινίες δράσης, όπως το (Way of the Dragon, 1972) στην οποία πρωταγωνίστησε μαζί με τον Μπρους Λη, (Good Guys Wear Black ) “Οι μάγκες φοράνε μαύρα”, (The Octagon) “Το οκτάγωνο”, (Lone Wolf McQuade)” Ένας αλλά λύκος”, (Code of Silence) “Κώδικας σιωπής”, (The Delta Force) “Δύναμη Δέλτα”, (Missing in Action) “Ο βετεράνος” 1,2 και 3. Τη δεκαετία του ’80 ήταν ο πρωταγωνιστής του Ομίλου Cannon. Πρωταγωνίστησε στη τηλεοπτική σειρά: “Τσακ Νόρις: Στην υπηρεσία του νόμου” (Walker, Texas Ranger) από το 1993 ως το 2001.

Απόδοση/Μετάφραση απο το Defence-Blog.com για την Προέλαση.

Αρέσει σε %d bloggers: