Σύμφωνα με τη διοργανώτρια αρχή της Διεθνούς Αεροπορικής Έκθεσης Μάλτας (MAS) η Πολεμική Αεροπορία της χώρας μας θα συμμετέχει για τρίτη φορά στην MAS η οποία θα διεξαχθεί 23 με 24 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Αεροδρόμιο της μεσογειακής χώρας.

Η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους T-6A “Δαίδαλος” της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) θα αποστείλει ενα αεροσκάφος T-6A Texan II στην Μάλτα όπου θα τοποθετηθεί στην στατική επίδειξη.

Η ομάδα συμμετείχε για πρώτη φορά στην MAS το 2015 και κόσμησε τους ουρανούς της Μάλτας. H Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους T-6A “Δαίδαλος” αποτελεί ένα φιλόδοξο πρόγραμμα που σκοπό έχει την διάδοση και την καλλιέργεια της αεροπορικής ιδέας στην Ελληνική κοινωνία και την ανύψωση του ηθικού των ανθρώπων των Ενόπλων Δυνάμεων ενώ παράλληλα, προβάλλει το έργο των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας στο ευρύ κοινό.

Η διοργανώτρια ομάδα της έκθεσης ανυπομονεί να ‘χει και πάλι κοντά της τους μεσογειακούς φίλους της.

Στην MAS θα συμμετέχει επίσης και η Τουρκική Αεροπορία με την ομάδα “Τουρκικά Αστέρια” που θα εκτελέσει την αεροπορική επίδειξη της με τα εφτά αεροσκάφη Canadair NF-5 τα οποία αποκτήθηκαν από τη Βασιλική Αεροπορία της Ολλανδίας.

Αρέσει σε %d bloggers: