Παρότι το Ντά’ες ηττήθηκε από τις κοινές προσπάθειες των Ρωσικών Δυνάμεων και του Συριακού Στρατού, η ειρήνη δεν έχει φτάσει ακόμα στην Συρία. Η αραβική χώρα αγωνίζεται ακόμα εναντίον άλλων τρομοκρατικών και αντάρτικων ομάδων.

Ενα βίντεο που δείχνει την άφιξη αυτού που μοιάζει με το σύστημα εκτόξευσης εμπρηστικών πυραύλων “TOS-1A Σολντσεπιόκ” (Καυτός Ήλιος) στο κυβερνείο Ιντλίμπ της Συρίας έχει αποδεσμευτεί από το κανάλι 338 του “Telegram” το οποίο ασχολείται με θέματα στρατιωτικής φύσης.

“Σύντομα στο Ιντιλμπ θα κάνει πολύ ζέστη. Μαγεία της Νέας Χρονιάς. Τα πράγματα βαδίζουν προς μια άλλη παγίδευση”, γράφει η λεζάντα κάτω από το βίντεο.

Το “TOS-1A” αναμένεται να υποστηρίξει την επίθεση του Συριακού Στρατού εναντίον των τρομοκρατών στις νότιες περιοχές του κυβερνείου Ιντλίμπ.

Νωρίτερα, αριθμός ειδησεογραφικών εντύπων μετέδωσε έναν άγνωστο αριθμό συστημάτων “Σολντσεπιόκ” που χρησιμοποιούνται στην Συρία.

Το “TOS-1A” ειναι η αναβαθμισμένη έκδοση του βαρέος εκτοξευτή εμπρηστικών πυραύλων “TOS-1 Μπουρατινο”, ενός πολλαπλού εκτοξευτή πυραύλων τριάντα ή είκοσι τεσσάρων σωλήνων διαμετρήματος διακοσίων είκοσι χιλιοστών, τοποθετημένου πάνω σε σκάφος άρματος μάχης “T-72”.

Το βεληνεκές των μη καθοδηγούμενων εμπρηστικών ή θερμοβαρικών πυραύλων ειναι περίπου έξι χιλιόμετρα, ενώ η ζώνη της συνεχιζόμενης καταστροφής αναλογεί περίπου σε ένα τετραγωνικό χιλιόμετρο.

Απόδοση/Μετάφραση απο το SputnikNews.Com για την Προέλαση.

Αρέσει σε %d bloggers: