Το ινδικό υπουργείο άμυνας εξέδωσε πρόσκληση υποβολής προσφοράς (RfP) προς την κοινοπραξία που δημιουργήθηκε μεταξύ της “Russian Helicopters” και της ινδικής “Hindustan Aeronautics Limited (HAL) για την προμήθεια διακοσίων (200) ελαφρών πολλαπλού ρόλου ελικοπτέρων “Kamov Ka-226T Hoodlum” για την ινδική πολεμική αεροπορία (“IAF”) και την αεροπορία στρατού (“AAC”).

Πήγες προερχόμενες από τη βιομηχανία δήλωσαν την 16η Μάιου στο “Jane’s” οτι η “RfP”, η οποία αποστάλθηκε στην εταιρεία “India-Russia Helicopters” στις αρχές Μαΐου, ορίζει την κοινοπραξία να προμηθεύσει με εξήντα (60) δικινητήριες πλατφόρμες “Ka-226T” σε κατάσταση “fly-away” από την Ρωσία.

Τα υπόλοιπα εκατόν σαράντα (140) ελικόπτερα θα κατασκευαστούν με την χρήση παραχώρησης άδειας από την κοινοπραξία στις νέες εγκαταστάσεις στην πόλη της Τουμκούρ, στην Ινδία, για ₹50 δισεκατομμύρια ρουπίες ($736 εκατομμύρια), με το ποσοστό εγχώριας συμμετοχής να έχει καθοριστεί στο 70%.

Rahul Bedi

Απόδοση/Μετάφραση απο το “Janes.Com” για την Προέλαση.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: