Εκσυγχρονισμός πιλοτηρίου C-130 του Communication, Navigation and Surveillance/Air Traffic Management (CNS/ATM). (Rockwell Collins)

Τα στρατιωτικά μεταφορικά αεροσκάφη C-130H Hercules της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας του Ομαν (RAFO) εκσυγχρονίζονται με το αεροπορικό σύστημα διαχείρισης πτήσης Flight2 της εταιρείας Rockwell Collins.

Θα περιλαμβάνει το σύστημα χειρισμού πραγματικού χρόνου Lynxos-178 της εταιρείας LynuxWorks Inc.Το σύστημα πτήσης Flight2 θα προσδώσει στο αεροσκάφος την ικανότητα Communication, Navigation and Surveillance/Air Traffic Management (CNS/ATM) για την πραγματοποίηση διεθνών πτήσεων.

Ο στόλος των τριών αεροσκάφων εκσυγχρονίζεται από την Singapore Technologies Aerospace και οι εργασίες περιλαμβάνουν επίσης γενική συντήρηση, επισκευές και ανακατασκευή των συγκροτημάτων των αεροσκάφων όπως και των κινητήρων T56-501 με όλα τα εξαρτήματα τους.

Το Ομάν έχει παραλάβει επίσης τρία στρατιωτικά μεταφορικά αεροσκάφη C-130J Super Hercules (μία μεγάλη και δύο μικρές εκδόσεις) τα οποία αποκτήθηκαν από την αεροναυπηγική εταιρεία Lockheed Martin δια μέσου της Στρατιωτικής Πώλησης Εξωτερικού (FMS) των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (ΗΠΑ).

About The Author

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: