Ολοκλήρωση Συμμετοχής της 335 Μοίρας στο TLP στην Ισπανία. (ΓΕΑ)

Ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ) ότι από τη Δευτέρα, 30 Απριλίου, έως και την Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012, η 335 Μοίρα της 116 Πτέρυγας Μάχης (ΠΜ)/Αεροπορική Βάση Αράξου, συμμετείχε στην 3η Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος για το 2012 του Tactical Leadership Programme (TLP), στην Αεροπορική Βάση Albacete στην Ισπανία. Για το σκοπό αυτό, μεταστάθμευσαν από την 116 ΠΜ τέσσερα αεροσκάφη F-16 Blk 52+ Αdv, με έξι Ιπταμένους και τριάντα δύο Τεχνικούς.

Σκοπός του προγράμματος TLP είναι η εκπαίδευση των Ιπταμένων του ΝΑΤΟ στη συγκρότηση και την ηγεσία μικτών σχηματισμών (COMAO), καθώς και η εξοικείωση και η συνεργασία όλου του προσωπικού που υποστηρίζει τέτοιου είδους αποστολές, σύμφωνα με τα Νατοϊκά πρότυπα και διαδικασίες.Ολοκλήρωση Συμμετοχής της 335 Μοίρας στο TLP

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: