Βέλγοι στρατιώτες τοποθετούν το αντιαρματικό σύστημα MILAN (Φωτογραφία: armyrecognition)

Την 3η Αυγούστου η Υπηρεσία Συνεργασίας Ασφάλειας του Υπουργείου Άμυνας (DSCA) των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (ΗΠΑ) κοινοποίησε στο Κογκρέσο των ΗΠΑ την πιθανή Στρατιωτική Πώληση Εξωτερικού (FMS), στο Βέλγιο 240 αντιαρματικών πυραύλων FGM-148 Javelin Block 1 σε μία εκτιμώμενη τιμή των 88 εκατ δολαρίων ΗΠΑ, Η αγορά των Javelin εχει ως σκοπό την αντικατάσταση των πυραύλων MBDA MILAN του Βελγικού Στρατού.

Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης και εκτοξευτές, πυρομαχικά εξομοίωσης, συσκευές ψύξης, υποστηρικτικό εξοπλισμό, ανταλλακτικά, εκπαίδευση του προσωπικού και εκπαιδευτικό εξοπλισμό και τεχνικά εγχειρίδια.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε: dsca

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: