Διεθνές Συνέδριο Στρατιωτικής Ιστορίας στο Πολεμικό Μουσείο. (ΓΕΣ)

Από 27 έως 30 Απριλίου 2015, η Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού διοργανώνει στο Πολεμικό Μουσείο, σε συνεργασία με το Μουσείο Στρατιωτικής Ιστορίας της Βιέννης, το 15º Ετήσιο Διεθνές Συνέδριο της Ομάδας Εργασίας Μελετών Ενόπλων Συγκρούσεων των κρατών – μελών της Κοινοπραξίας Σύμπραξης για την Ειρήνη (PfP Conflict Studies Working Group) στη θεματική ενότητα της Στρατιωτικής Ιστορίας, με θέμα «The Warriors Ethos, the National Psyche and Soldiery».

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν 40 σύνεδροι από 18 χώρες (Αυστρία, ΗΠΑ, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Δανία, Ολλανδία, Σουηδία, Ιαπωνία, Ουγγαρία, Τσεχία, Σερβία, Βουλγαρία, Σλοβακία, Σλοβενία, Πολωνία, Ρουμανία, Ελλάδα) με 23 επιστημονικές ανακοινώσεις.

5 Σχόλια

      • Δούκας Γαϊτατζής

        Σήμερα, η Διεύθυνση Ιστορίας του Γενικού Επιτελείου Στρατού απάντησε στο ηλεκτρονικό μήνυμα που είχα στείλει την 24η Απριλίου, με ερώτηση «αν, στο συνέδριο, επιτρέπεται η είσοδος πολιτών» και αναφέρει τα κάτωθι: Αναφορικά με το 15ο Ετήσιο Συνέδριο της Ομάδας Εργασίας Μελετών Ενόπλων Συγκρούσεων των κρατών, σας ενημερώνουμε πως είναι κλειστό για το κοινό.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: