Διακλαδικό Σχολείο Αντιπληροφορίων. (ΓΕΕΘΑ)

)Την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015, ολοκληρώθηκε το Διακλαδικό Σχολείο Αντιπληροφοριών, το οποίο διοργανώθηκε για πρώτη φορά σε πιλοτική εφαρμογή, με μέριμνα του αντίστοιχου Κλάδου του ΓΕΕΘΑ και διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Διακλαδικής Σχολής Πληροφοριών (ΔΙΣΧΠΛΗ) στο στρατόπεδο «ΖΟΡΜΠΑ», στο Γουδί.

Κατά την διάρκεια του σχολείου, διάρκειας δύο (2) εβδομάδων, οι συμμετέχοντες εκπαιδεύτηκαν σε αντικείμενα αρμοδιότητας αντιπληροφοριών, προσαρμοσμένα στους τομείς ενδιαφέροντος των Ενόπλων Δυνάμεων

Διακλαδικό Σχολείο Αντιπληροφορίων. (ΓΕΕΘΑ)

Διακλαδικό Σχολείο Αντιπληροφορίων. (ΓΕΕΘΑ)

Διακλαδικό Σχολείο Αντιπληροφορίων. (ΓΕΕΘΑ)

About The Author

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

One Response

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: