Την εκτέλεση των έργων έχει αναλάβει το Μηχανικό (50 ΛΜΧ) της 50 ΜΚ/ΤΑΞ. (ΓΕΣ)

Ευρίσκεται σε εξέλιξη η εκτέλεση κοινωφελών έργων στα ορεινά χωριά του Νομού Έβρου, με διάθεση προσωπικού και Μηχανημάτων Μηχανικού από την 50 Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία «Άψος» (50 Μ/Κ ΤΑΞ).

Συγκεκριμένα, το Μηχανικό της 50 Μ/Κ ΤΑΞ πραγματοποιεί:

1. Διευθέτηση και συντήρηση των αγροτικών δρόμων της περιοχής.

2. Εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης των δημοτικών σχολείων στα χωριά ΜΕΓΑ ΔΕΡΕΙΟ και ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙ, με επιδίωξη αυτές να έχουν ολοκληρωθεί κατεπειγόντως, πριν την έναρξη του σχολικού έτους.

3. Κατασκευή 9 υδροταμιευτήρων, με σκοπό τη συλλογή ύδατος, για τη χρησιμοποίησή τους για τις ανάγκες της τοπικής κτηνοτροφίας.

Για άλλη μία φορά, οι Ένοπλες Δυνάμεις, σε ρόλο εργολάβου οικοδομών, έχουν αναλάβει να «μπαλώσουν» όλα τα στραβά και την ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: