Ετήσια Ημέρα Ακολούθων Άμυνας (ΑΚΑΜ). (ΓΕΕΦ)

Την Παρασκευή 02 Οκτωβρίου 2015, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς, διοργάνωσε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, την Ετήσια Ημέρα Ακολούθων Άμυνας (ΑΚΑΜ), στην οποία συμμετείχαν 13 Ακόλουθοι και Βοηθοί Ακόλουθοι Άμυνας από διάφορες χώρες.

Η δραστηριότητα περιελάμβανε ενημέρωση με γενικά στοιχεία για την Εθνική Φρουρά και την αποστολή της, καθώς και επισκέψεις σε Διοικήσεις και Φυλάκια αυτής.

Στο τέλος της ημέρας, παρατέθηκε δεξίωση στην Λέσχη Αξιωματικών της Εθνικής Φρουράς, προς τιμήν των Ακολούθων, στην οποία παρέστη ο Υπουργός Άμυνας και η Ιεραρχία της Εθνικής Φρουράς.

Ετήσια Ημέρα Ακολούθων Άμυνας (ΑΚΑΜ)Ετήσια Ημέρα Ακολούθων Άμυνας (ΑΚΑΜ)Ετήσια Ημέρα Ακολούθων Άμυνας (ΑΚΑΜ)Ετήσια Ημέρα Ακολούθων Άμυνας (ΑΚΑΜ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: