Επετειακή Πορεία «3º Τρόπαιο Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940». (ΓΕΕΘΑ)

Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε επετειακή πορεία με την επωνυμία «3º Τρόπαιο Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940», στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της ιστορικής επετείου και της απελευθέρωσης της πόλης.

Η επετειακή πορεία ήταν μια δοκιμασία κατά την οποία τα συμμετέχοντα στελέχη ΕΔ διήνυσαν απόσταση 26,3 χιλιομέτρων, με αφετηρία το Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων στο χωριό Γέφυρα και τερματισμό στον Προβλήτα 1 του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, όπου έλαβε χώρα εορταστική ομιλία και απονομή επάθλων στους 3 πρώτους νικητές καθώς και αναμνηστικών διπλωμάτων στους συμμετέχοντες.

Επετειακή Πορεία «3ο Τρόπαιο Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940»Επετειακή Πορεία «3ο Τρόπαιο Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940»Επετειακή Πορεία «3ο Τρόπαιο Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940»

2 Σχόλια

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: