Από αριστερά προς τα δεξιά: Αντιπλοικός πύραυλος Kh-31AD, η καθοδηγούμενη βόμβα KAB-1500 και ο πυραυλος αέρος-επιφανείας Kh-29. (Vitaly V. Kuzmin)

Λόγω της αυξημένης ζήτησης πυραυλων για τις επιχειρήσεις στη Συρία, οι εργάτες της βιομηχανίας «Τακτικοί Πύραυλοι» ξεκίνησαν να εργάζονται σε τρεις βάρδιες, αναφέρει η ρωσική εφημερίδα «Κομερσαντ» επικαλούμενη πηγή προερχόμενη από τον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας.

Επισημαίνεται ο λόγω της παράδοση των φορτίων στην Ταρτους, το Ρωσικό Ναυτικό εκμίσθωσε επείγουσες διαδικασίες οχτώ μεταφορικά πλοία από Τούρκους πλοιοκτήτες.

Λόγω του γεγονότος ότι τα μεγάλα αποβατικά-μεταγωγικά πλοία δε αρκούν για τη διαχείριση του μεγάλου όγκου πυρομαχικών και προμηθειών, αποφασίστηκε στη λίστα των πλοίων να συμπεριληφθούν και βοηθητικά πλοία τα όποια θα εισέλθουν σε στρατιωτική υπηρεσία.

Νωρίτερα είχε δημοσιοποιηθεί ότι ο Σύρος Πρόεδρος Μπασάρ αλ Ασαντ δεν περίμενε την τόσο μεγάλη αποτελεσματικότητα της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο καθοδηγούμενος πύραυλος αέρος-επιφανείας Kh-29. (Vitaly V. Kuzmin)

Απόδοση/Μετάφραση απο το gazeta.ru για την Προέλαση.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: