Άσκηση ΤΑΛΩΣ – 15. (ΓΕΣ)

Την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στη Νέα Σάντα Κιλκίς (71 Α/Μ ΤΑΞ),  η τελετή έναρξης της άσκησης «ΤΑΛΩΣ-15».

H άσκηση «TAΛΩΣ -15» διεξάγεται υπό το Ελληνικό Στρατηγείο  Δυνάμεων Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΣΔΕΕ) και αφορά στην επιχειρησιακή αξιολόγηση του Σχηματισμού Μάχης της Ευρωπαϊκή Ένωσης (EE) «HELBROC», αποτελεί δε το επιστέγασμα της προετοιμασίας του εν λόγω  Σχηματισμού για την έναρξη της περιόδου ετοιμότητας ανάληψης αποστολής για το Α΄ εξάμηνο 2016.

Στο Σχηματισμό Μάχης συμμετέχουν η Ελλάδα ως έθνος πλαίσιο, η Κύπρος, η Βουλγαρία, η Ρουμανία και η Ουκρανία.

Άσκηση ΤΑΛΩΣ - 15Άσκηση ΤΑΛΩΣ - 15Άσκηση ΤΑΛΩΣ - 15Άσκηση ΤΑΛΩΣ - 15Άσκηση ΤΑΛΩΣ - 15Άσκηση ΤΑΛΩΣ - 15Άσκηση ΤΑΛΩΣ - 15Άσκηση ΤΑΛΩΣ - 15

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: