Τον Οκτώβριο του 2014 η Thales κέρδισε σύμβαση για την παράδοση συστήματος δορυφορικών στρατιωτικών επικοινωνιών στο Κατάρ. (15th MEU/Flickr)

Το δορυφορικό σύστημα στρατιωτικών επικοινωνιών (SATCOM) που πρόκειται να παραδώσει η εταιρεία Thales στο Καταρινό Στρατό έχει εισέλθει στο στάδιο της αρχικής επιχειρησιακής ικανότητας (IOC), ανακοίνωσε την 24η Νοεμβρίου η Γαλλική εταιρεία.

Δήλωσε ότι η IOC επετεύχθη 10 μήνες αφότου ανατέθηκε η σύμβαση και χαρακτηρίστηκε ως το «προκαταρκτικό επίγειο τμήμα δορυφορικής επικοινωνίας με απαράμιλλη προστασία.»

Η σύμβαση αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2016, αλλά δεν παρείχε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αξία της σύμβασης και τα συστήματα που εμπλέκονται.

Απόδοση/Μετάφραση απο το IHS Janes για την Προέλαση

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Αρέσει σε %d bloggers: