70 χρόνια Διαβιβάσεις. (ΓΕΣ)

Tη Δευτέρα 08 Φεβρουάριου 2016 και ώρα 11:00, θα πραγματοποιηθεί ο επίσημος εορτασμός των 70 ετών από την ίδρυση του Όπλου των Διαβιβάσεων στη Σχολή Διαβιβάσεων (Χαϊδάρι – Στρατόπεδο Καραϊσκάκη «Α»).

Η εκδήλωση θα περιλάβει ομιλίες για την ιστορία, την προσφορά και τις προοπτικές του Όπλου των Διαβιβάσεων του Στρατού Ξηράς, προβολή επετειακής κινηματογραφικής ταινίας με τίτλο «70 Χρόνια Διαβιβάσεις», βράβευση του αρχαιότερου εν ζωή Αξιωματικού Διαβιβάσεων, επίδειξη συστημάτων Επικοινωνιών – Ηλεκτρονικού Πολέμου – Ηλεκτρονικής Επιτήρησης και περιήγηση στο μουσείο Επικοινωνιών της Σχολής Διαβιβάσεων.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: