Τελετή Μνήμης στο TLP. (ΓΕΑ)

Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016, πραγματοποιήθηκε στην Αεροπορική Βάση Los Llanos, στο Albacete της Ισπανίας, έδρα του Tactical Leadership Programme (TLP), τελετή μνήμης για την συμπλήρωση ενός έτους από το αεροπορικό δυστύχημα της 26ης Ιανουαρίου 2015, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, ο Σμηναγός (Ι) Παναγιώτης Λάσκαρης και ο Σμηναγός (Ι) Αθανάσιος Ζάγκας, καθώς και εννέα (9) Γάλλοι Ιπτάμενοι και Τεχνικοί.

Στην τελετή παρευρέθηκαν ο Διοικητής, Colonel Antonio Bernal Fuentes, και το προσωπικό του Προγράμματος, ενώ στεφάνι κατατέθηκε, στο ανεγερθέν μνημείο, από Έλληνες και Γάλλους εκπαιδευόμενους της τρέχουσας εκπαιδευτικής σειράς.Τελετή Μνήμης στο TLPΤελετή Μνήμης στο TLPΤελετή Μνήμης στο TLPΤελετή Μνήμης στο TLPΤελετή Μνήμης στο TLPΤελετή Μνήμης στο TLP

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: