έτος, δύο ακόμη φρεγάτες της ίδιας σειράς, η Ναύαρχος Εσσεν και Ναύαρχος Μακάροφ, αναμένεται να ενταχθούν στον Ρωσικό Στόλο Μαύρης Θάλασσας. (© Russian Foreign Ministry)

Η πρώτη φρεγάτα του Project 11356, ο Ναύαρχος Γκριγκόροβιτς, εισήλθε σε υπηρεσία με το Ρωσικό Ναυτικό μετά την τελετή ύψωσης της σημαίας, αναμετέδωσε ανταποκριτής του TASS από την τοποθεσία της τελετής.

Η επίσημη τελετή ύψωσης της ναυτικής σημαίας του Αγίου Ανδρέα στη φρεγάτα Ναύαρχος Γκριγκόροβιτς πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (11.03.2016) παρουσία του Διοικητή του Στόλου Μαύρης Θάλασσας, Αλεκσαντερ Βίτκο, αντιπροσώπων της Ηνωμένης Ναυπηγικής Βιομηχανίας και αντιπροσωπείας της Περιφέρειας του Καλινινγκράντ, όπως επίσης και των απογόνων του Ναυάρχου Ιβάν Γκριγκόροβιτς προς τιμή του όποιου ονομάστηκε η φρεγάτα.

Η τελετή ύψωσης της σημαίας του Αγίου Ανδρέα στη φρεγάτα Ναύαρχος Γκριγκόροβιτς προηγήθηκε μια μέρα νωρίτερα από την παραλαβή του πολεμικού πλοίου από το ναυπηγείο Γίνταρ, το οποίο κατασκευάζει τις φρεγάτες Project 11356 για το Ρωσικό Στόλο Μαύρης Θάλασσας.

Φέτος, δύο ακόμη φρεγάτες της ίδιας σειράς, η Ναύαρχος Εσσεν και Ναύαρχος Μακάροφ, αναμένεται να ενταχθούν στο Ρωσικό Στόλο Μαύρης Θάλασσας.

Οι φρεγάτες Project 11356 έχουν σχεδιαστεί από το Σχεδιαστικό Γραφείο Σιβιρνά της Αγίας Πετρούπολης.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: