Νιώθουμε ανείπωτη χαρά για αυτό που συμβαινει. (wikimedia.org)

Αγαπητοί φίλοι… εγένετο η proelasi.org!

Όπως έχετε αντιληφθεί, από τη συνολική εικόνα της «Προέλασης», έχουμε ξεκινήσει μια μικρή προσπάθεια αναβάθμισης, αυτό σημαίνει πως για τις πρώτες 72 ώρες η λειτουργία του μπολγκ μπορεί να μην είναι αξιόπιστη, αυτό όμως δεν αποτελεί λόγος για να ανησυχείτε.
Πλέον η «Προέλαση» θα είναι λίγο ταχύτερη (από πριν όπου την «φιλοξενούσε» δωρεάν η WordPress) και φυσικά ακόμα πιο φιλική προς τον χρήστη.

Το νέο domain (για επόμενο έτος, τουλάχιστον, θα είναι το proelasi.org) είναι πλέον στην ιδιοκτησία μας, τελικά το πήλινο γουρούνι-κουμπαράς που αγοράσαμε το καλοκαίρι της Ολυμπιάδας του 2004 από το Μοναστηράκι έπιασε τόπο και ξεχείλισε από κέρματα, τον σπάσαμε τον κουμπαρά μας, και τελικά καταφέραμε να πληρώσουμε την αναβάθμιση.

Δεν μπορείτε να το αρνηθείτε, η οικονομία ήταν αβάσταχτη, όμως τουλάχιστον τώρα θα έχουμε έναν χώρο που θα προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες.

Θα τα πούμε σύντομα…

About The Author

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

15 Σχόλια

 1. krunar

  έχετε γίνει αγαπημένη καθημερινή συνήθεια…συνεχίστε (ή συνέχισε..δεν ξέω πόσοι είστε) την καλή δουλειά

  Απάντηση
 2. ΑΧΕΡΩΝ

  Μου ἔχει δημιουργηθεί μία ἀπορία:οἱ τέσσερεις ζωηροί κύριοι της φωτογραφίας,τί ἀκριβῶς κάνουν;
  α)πηδάνε ἀπό την χαρά τους
  β)πηδάνε ἀπό το κακό τους
  γ)ποδοπατάνε τερμίτες

  Απάντηση
 3. evmeniskardianos

  Εάν τους φανταστείτε…, να φορούν πράσινη φόρμα και χακύ μπερέ, ………… να έχουν ένα σειρίτι στις επωμίδες τους και να έχουν Αρχηγό της Σεβαστής Διιοκούσης τον θρυλικό Επιλοχία Υ.Ε.Α.Μ. Πρόδρομο Εμφιετζόγλου, ……. τότε πρόκειται για τους «ψάρακες» της Διοικούμενης Τάξης και τους κάνουν ………………. «σωματική βελτίωση» ……………..οι κύριοι «Δόκιμοι» της Σεβαστής Διιοκούσης ………!

  Και από εμένα θερμότατα συγχαρητήρια για την βελτίωση της Ιστοσελίδας!

  Πολύ Φιλικά

  Ευμένης Καρδιανός

  Απάντηση
 4. Λακεδαίμων

  Μράβο Δούκα, συγχαρητήρια για την αναβάθμιση! Πολύ σημαντικό βήμα! Καλή συνέχεια και είς ανώτερα!

  Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: