Άσκηση «STOLEN CERBERUS III» (ΓΕΕΘΑ)

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) αποδέσμευσε στιγμιότυπα από τη διμερή άσκηση «Stolen Cerberus III»που διεξήχθη από 1 έως 15 Απριλίου 2016 με τη συμμετοχή μονάδων ειδικών επιχειρήσεων των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, της 37 Airlift Squadron και της 5th Quartermasters Company των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (ΗΠΑ).

Η άσκηση έλαβε χώρα σε όλο τον Ελλαδικό χώρο, υπό τον συντονισμό της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, με σκοπό την συνεκπαίδευση και την βελτίωση του επιπέδου της συνεργασίας των συμμετεχόντων σε αντικείμενα ρίψης αλεξιπτωτιστών στατικού ιμάντα και ελεύθερης πτώσης καθώς και εφοδίων.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης εκτελέστηκαν ρίψεις αλεξιπτωτιστών με άλματα στατικού ιμάντα και ελεύθερης πτώσης, ημέρα και νύχτα, σε ξηρά και θάλασσα, με τα πτητικά μέσα της 37thAS.

Άσκηση «STOLEN CERBERUS III»Άσκηση «STOLEN CERBERUS III»Άσκηση «STOLEN CERBERUS III»Άσκηση «STOLEN CERBERUS III»Άσκηση «STOLEN CERBERUS III»Άσκηση «STOLEN CERBERUS III»Συνεκπαίδευση της 31ηςΜΕΕΔ με την 37thASΣυνεκπαίδευση της 31ηςΜΕΕΔ με την 37thASΣυνεκπαίδευση της 31ηςΜΕΕΔ με την 37thASΣυνεκπαίδευση της 31ηςΜΕΕΔ με την 37thASΣυνεκπαίδευση της 31ηςΜΕΕΔ με την 37thASΣυνεκπαίδευση της 31ηςΜΕΕΔ με την 37thASΣυνεκπαίδευση της 31ηςΜΕΕΔ με την 37thASΣυνεκπαίδευση της 31ηςΜΕΕΔ με την 37thASΣυνεκπαίδευση της 31ηςΜΕΕΔ με την 37thASΣυνεκπαίδευση της 31ηςΜΕΕΔ με την 37thAS

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: