Επίσκεψη Αντιπροσωπειών των Κρατών-Μελών του ΟΑΣΕ. (ΓΕΕΦ)

Το Γενικό Επιτελείο της Εθνικής Φρουράς ανακοίνωσε ότι, στο πλαίσιο των υποχρεώσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας, αντιπροσωπεία των Κρατών – Μελών του Οργανισμού Ασφάλειας και Συνεργασίας στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) αποτελούμενη από 32 Αξιωματικούς από 18 χώρες, επισκέφθηκε την Κύπρο από 17 έως 20 Μαΐου 2016.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Κύπρο επισκέφθηκαν Σχηματισμούς και Συγκροτήματα της Εθνικής Φρουράς όπου έτυχαν ενημέρωσης περί της διαβίωσης του προσωπικού, εκπαίδευσης, συντήρησης και διοικητικής μέριμνας.

Επίσης τους επιδείχθηκε κύριο υλικό και παρακολούθησαν εκπαιδευτική δραστηριότητα με μέσα και προσωπικό της Εθνικής Φρουράς.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: