Στην συγκεκριμένη παρουσίαση πληροφορούμαστε για το πρόγραμμα εκπαίδευσης των δόκιμων πιλότων στο Yak-130, πριν την μετάβασή τους στα μαχητικά αεροσκάφη, καθώς και για το περιεχόμενο της εκπαίδευσής τους με το συγκεκριμένο αεροσκάφος.

Στο δεύτερο μέρος της παρουσίασης γίνεται μια αναφορά στα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά του Yak-130, όπως οι κινητήρες του, η σχεδίαση του πιλοτηρίου, τα εκτινασσόμενα καθίσματα, το σύστημα Fly-By-Wire κ.α.

Τέλος γίνεται μια βασική εισαγωγή στο οπλικό σύστημα του Yak-130, όπου μεταξύ άλλων αναφέρονται: Οι δυνατότητες ανάρτησης οπλικού φορτίου και διάφορων βοηθημάτων, ο τύπος του αναρτώμενου οπλικού φορτίου και το είδος των αποστολών που μπορεί να εκτελέσει το Yak-130.

Το βίντεο προέρχεται από τον εξαιρετικό λογαριασμό του χρήστη «Theofilos HAF» στο Youtube

One Response

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: