Ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού συμμετείχε στην 1η Σύσκεψη Επιθεωρητών Στρατού (European Inspector General Conference) που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Διοίκησης των Αμερικανικών Δυνάμεων Ευρώπης (US Army Europe Command – USAREUR), από την Τρίτη 07 έως την Πέμπτη 09 Ιουνίου 2016 στο Βίσμπαντεν (Wiesbaden) της Γερμανίας.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγιναν παρουσιάσεις της οργάνωσης, λειτουργίας και του τρόπου διεξαγωγής των επιθεωρήσεων από τους συμμετέχοντες στη σύσκεψη.

Επιπρόσθετα έγινε ανταλλαγή απόψεων για τη δυνατότητα τυποποίησης του έργου των Γενικών Επιθεωρητών και συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με τη Γενική Επιθεώρηση.

One Response

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: