Σύμφωνα με ετήσια έκθεση, ο κατασκευαστής αεροσκαφών Irkut της Ρωσίας θα ολοκληρωσει την παράδοση των 14 μαχητικών αεροσκαφών πολλαπλού ρόλου στην Αλγερία εντός του 2017.

Ο ρωσικός κατασκευαστής αεροσκαφών Irkut θα ολοκληρώσει τις παραδόσεις των 14 μαχητικών αεροσκαφών πολλαπλού ρόλου Sukhoi Su-30MKA στην Αλγερία μέσα στο 2017, ανέφερε την Δευτέρα η Irkut στην ετήσια έκθεση της.

Την 11η Σεπτεμβρίου, ο διευθύνων σύμβουλος του κρατικού τεχνολογικού συνεταιρισμού της Ρωσίας, ROSTEC, Σεργκει Χεμέζοφ είπε ότι η Μόσχα θα προμηθεύσει την Αλγερία με 14 επιπρόσθετα μαχητικά αεροσκάφη.

“Οι παραδόσεις των αεροσκαφών Su-30MKA στην Δημοκρατική και Λαϊκή Δημοκρατία της Αλγερίας έχουν προγραμματιστεί για την περίοδο του 2016-2017”, ανέφερε η έκθεση που προσκομίστηκε από το RIA Novosti.

 

Απόδοση/Μετάφραση από το Sputniknews.com για την Προέλαση.

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Αρέσει σε %d bloggers: