Το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) αποδέσμευσε στιγμιότυπα από τη Στρατιωτική Εκπαίδευση πρώτου τριμήνου (Αύγουστος – Οκτώβριος 2016) των Σπουδαστών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών.

One Response

  1. Άρης Τσιρογιάννης

    Καλημέρα σας! Όσο συνεχίζω να βλέπω σε φωτογραφίες ασκήσεων ότι χρησιμοποιείται ακόμα το κράνος »κατσαρόλα» και η εξάρτηση παλαιού τύπου, τόσο περισσότερο με πιάνουν τα διαόλια! Είναι δυνατόν στο 2016 να χρησιμοποιούμε υλικά μισού αιώνα; Ακόμα και τα άρβυλα είναι παλιάς γενιάς. Και εκεί υστέρηση! Ο εκσυγχρονισμός πρέπει πρώτα να ξεκινά από το προσωπικό και τα υλικά του και μετά στα νέα οπλικά συστήματα!

    Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: