Ο Στρατός της Τσεχικής Δημοκρατίας (ACR) παρέλαβε την πρώτη παρτίδα των τυφεκίων εφόδου 806 Bren 2 της Ceska Zbrojovka (CZ).

Τα τυφέκια είναι τα πρώτα από τα 2600 που παραγγέλθηκαν τον Μάιο για 417 εκατομμύρια κορώνες Τσεχίας (16,6 εκατ. δολάρια). Η πρώτη παρτίδα παραδόθηκε στις αρχές Νοεμβρίου, ενώ το σύνολο της παραγγελίας αναμένεται να παραδοθεί μέχρι το τέλος του μήνα.

Η παραγγελία περιλαμβάνει 1900 τυφέκια με κάννη μήκους 14 ιντσών και 700 με κάννη 11 ιντσών. Επίσης, περιλαμβάνονται οπτικά σκοπευτικά ημέρας/νύχτας που προέρχονται από την Meopta, ξιφολόγχη, συσκευασία για μεταφορά, συλλογές εργαλείων και ανταλλακτικά. Η σύμβαση περιλαμβάνει επίσης την παροχή 800 εκτοξευτών βομβίδων 805 G1 των 40mm που τοποθετούνται κάτω από την κάννη.

Michal Zdobinsky

Απόδοση/Μετάφραση απο το IHS Janes για την Προέλαση.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: