Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, επισκέφθηκε την Μοίρα Εκπαίδευσης Αέρος Εδάφους (ΜΕΑΕ) στην 115 Πτέρυγα Μάχης (115ΠΜ), στην Αεροπορική Βάση Σούδας, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της Μονάδας, Σμήναρχος (Ι) Ιωάννης Μπιρμπίλης.

Ο Αρχηγός ενημερώθηκε για το πρόγραμμα εκπαίδευσης των νεοτοποθετημένων Ιπταμένων σε αεροσκάφη F-16 Block 52+, συνομίλησε μαζί τους δίνοντας  κατευθυντήριες οδηγίες που άπτονται της εκπαίδευσής τους αλλά και της αποστολής της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ συμμετείχε, με εκπαιδευόμενους της Μοίρας, σε πτήση ζεύγους αεροσκαφών F-16 Block 52+.

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΑ στην 115ΠΜ/ΜΕΑΕΕπίσκεψη Αρχηγού ΓΕΑ στην 115ΠΜ/ΜΕΑΕΕπίσκεψη Αρχηγού ΓΕΑ στην 115ΠΜ/ΜΕΑΕΕπίσκεψη Αρχηγού ΓΕΑ στην 115ΠΜ/ΜΕΑΕΕπίσκεψη Αρχηγού ΓΕΑ στην 115ΠΜ/ΜΕΑΕΕπίσκεψη Αρχηγού ΓΕΑ στην 115ΠΜ/ΜΕΑΕΕπίσκεψη Αρχηγού ΓΕΑ στην 115ΠΜ/ΜΕΑΕΕπίσκεψη Αρχηγού ΓΕΑ στην 115ΠΜ/ΜΕΑΕΕπίσκεψη Αρχηγού ΓΕΑ στην 115ΠΜ/ΜΕΑΕ

2 Σχόλια

    • RR

      Δεν είναι ο πρώτος. Αρκετοί φορούν και πετούν κανονικά. Άλλωστε, επιτρέπεται πλέον και η εισαγωγή στην Σ.Ι, (Τμήμα Ιπταμένων). Για τους τελευταίους υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις. Ο αδελφός μου (αποστρατεύτηκε πρόσφατα), πετούσε Mirage 2000 για αρκετά χρόνια με 1,5 βαθμό μυωπία. Έχω γνωρίσει παλαιότερα και χειριστές F-1 (στην 342) με περισσότερη μυωπία.

      Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: