Τα κύρια άρματα μάχης του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (ΗΠΑ), Μ1 Abrams, συμμετέχουν στην πολυεθνική άσκηση Platinum Lion 19 που διεξάγεται στην Βουλγαρία.

Η Plarinum Lion είναι μια πολυεθνική ναυτική άσκηση που διεξάγεται στην Βουλγαρία και έχει σχεδιαστεί για την βελτίωση της επιχειρησιακής και τακτικής διαλειτουργικότητας μεταξύ των συμμετεχουσών μονάδων. Η εκπαιδευτική άσκηση επιτρέπει στους συμμετέχουσες μονάδες να διαμοιραστούν τις στρατιωτικές γνώσεις και τακτικές ώστε να αυξηθεί η διαλειτουργικότητα και ενισχυθούν οι δεσμοί μεταξύ των χωρών.

Photo by Staff Sgt. True Thao

Περισσότεροι από 500 στρατιώτες από Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία, Γεωργία, Σερβία και ΗΠΑ συμμετέχουν στην πολυεθνική εκπαιδευτική άσκηση από 7 έως 20 Ιουλίου 2019.

Photo by Staff Sgt. True Thao

Βίντεο και φωτογραφίες που αποδεσμεύτηκαν την Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019, απο το 358ο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, δείχνουν άρματα μάχης M1 Abrams που ανήκουν στην 1η Επιλαρχία του 16ου Συντάγματος Πεζικού της 1ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχία Ομάδων Μάχης (ABCT) της 1ης Μεραρχίας Πεζικού να κινούνται προς τις θέσεις τους κατά τη διάρκεια της άσκησης Platinum Lion 19 στο πεδίο ασκήσεων Νοβο Σέλο, στην Βουλγαρία.

Photo by Staff Sgt. True Thao

Η άσκηση ενισχύει τις σχέσεις σε ένα κοινό εκπαιδευτικό περιβάλλον, οικοδομεί την κατανόηση των τακτικών των χωρών εταίρων, τις τεχνικές και διαδικασίες και αυξάνει την διαλειτουργικότητα μεταξύ των στρατιωτικών δυνάμεων.

Photo by Staff Sgt. True Thao

Απόδοση/Μετάφραση από το Defence-Blog.com για την Προέλαση.

Αρέσει σε %d bloggers: