Η εταιρεία L3 Technologies ανακοινωσε οτι έλαβε παραγγελία προμήθειας από τον διανομέα της στην Γερμανία, IEA Mil-Optics, αξιας ανω των $10 εκατομμυρίων για να εφοδιάσει τον γερμανικό Στρατό με τα συστήματα νυχτερινής παρατήρησης Fusion Goggle Enhanced (FGE) που διαθέτουν τους -τελευταίας λέξης- διόδους ενίσχυσης εικόνας λευκού φωσφόρου (I2).

Το FGE της L3 ειναι μια δίοπτρα συχνοτήτων διπλής ζώνης, τοποθετούμενη επί κράνους που προσφέρει επαυξημένη επίγνωση κατάστασης, σκόπευσης και ταυτοποίησης σε σχέση με τις βασικές διόπτρες νυχτερινής παρατήρησης για αυξημένη νυχτερινή παρατήρηση και φονικότητα.

“Αυτές οι δυνατότητες επόμενης γενιάς παρέχουν πλεονεκτήματα στους γερμανούς πελάτες μας μέσα απο την αποτελεσματική αξιολόγηση των απειλών και την προσβολή των στόχων,” δήλωσε η Λιν Μπολινιέρ, αντιπρόεδρος και γενική διευθύντρια του τμήματος λύσεων αποστολής μαχητού της L3. “Η FGE ειναι το παράδειγμα της δέσμευσης της L3 για την παροχή τεχνολογιών αιχμής στους διεθνείς εταίρους μας για να αντιμετωπίσουν τις απειλές και να βοηθήσει να γίνει ο κόσμος ενα πιο ασφαλές μέρος.”

Η FGE, που αναπτύχθηκε και συναρμολογήθηκε στα κεντρικά γραφεία Integrated Land Systems της L3 στο Λοντοντέρι, στο Νιού Χάμσαϊρ, τα οποία ειναι τμήμα του επιχειρηματικού τομέα ISR Systems της εταιρείας, χρησιμοποιεί την τεχνολογία I2 που συντήκεται με τη θερμική απεικόνιση, συμβάλλοντας συνεπώς στην γεφύρωση του κενού στις επιδόσεις και τις ικανότητες και των δύο αισθητήρων. Η δίοδος I2 κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Electron Tube Operation στην Τέμπε, στην Αριζόνα. Ο θερμικός αισθητήρας κατασκευάζεται απο την L3 Space & Sensors που έχει έδρα στο Μάσον, στο Οχάιο.

Η τεχνολογία σύντηξης παρέχει σκόπευση και ταυτοποίηση επόμενης γενιάς σε όλες τις συνθήκες πεδίου μάχης και επίπεδα φωτός.

Αρέσει σε %d bloggers: