Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ) την Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013, οι μαθητές της 4ης Τάξης, της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ), επισκέφθηκαν το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ) στη Λάρισα, στο πλαίσιο εκπαιδευτικού ταξιδιού.

H Σχολή Ναυτικών Δοκίμων επισκέφτηκε το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (Πηγή: ΓΕΑ)

Τους Ναυτικούς Δόκιμους και τους συνοδούς Αξιωματικούς τους, υποδέχθηκε ο Διευθυντής του Α΄ Κλάδου, Ταξίαρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι σπουδαστές ενημερώθηκαν από αρμόδιους επιτελείς του ΑΤΑ, σχετικά με την αποστολή, την οργάνωση και τα μέσα του Αρχηγείου και των Μονάδων υπαγωγής του.

Επίσκεψη της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας. (Πηγή: ΓΕΑ)

Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΕΚΑΕ), την 110 Πτέρυγα Μάχης (110 ΠΜ) και την 140 Σμηναρχία Επιχειρησιακών Πληροφοριών Ηλεκτρονικού Πολέμου (140 ΣΕΠΗΠ).

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: