Το πλοίο διοίκησης και ελέγχου αποβάσεων LPD 23 ολοκλήρωσε τις θαλάσσιες δοκιμές. (wikipedia)

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι δοκιμές αποδοχής του μελλοντικού πλοίου USS Anchorage (LPD 23), οι δοκιμές γίνανε κατά την επιστροφή του πλοίου απο το ναυπηγείο Huntington Ingalls (HII).

To Anchorage είναι το έβδομο πλοίο διοίκησης και ελέγχου αποβάσεων (landing platform/dock- LPD) κλάσης San Antonio, που θα παρουσιαστεί στο Διοικητικό Συμβούλιο Επιθεώρησης και Εξέτασης πλοίων του Ναυτικού (INSURV) για την διαδικασία της αποδοχής του.

Κατά την διάρκεια των δοκιμών, έγινε δοκιμή διάφορων συστημάτων συμπεριλαμβανομένων του κινητήρα της κύριας πρόωσης και των συστημάτων ελέγχου του πλοίου, των συστημάτων μάχης και επικοινωνιών, έλεγχος βλαβών και διάφορων συστημάτων αποστολής, της υπηρεσία σίτισης της διοικητική μεριμνά προσωπικού και του ηλεκτρονικού δικτύου του πλοίου.

Το σημείο που ξεχώρισε κατά την διάρκεια των θαλάσσιων δοκιμών, το Anchorage ολοκλήρωσε μια άσκηση διάρκειας 4 ωρών πλεύσης με πλήρη ισχύ, σε κατάσταση αυτοάμυνας – ανίχνευσης – συμμετοχής σε ασκήσεις, ελέγχων πηδαλίου, γρήγορης αναστροφής και αγκυροβόλησης.

Το μελλοντικό Anchorage έχει προγραμματιστεί να μπει σε υπηρεσία το 2013 στη ομώνυμη πόλη του Anchorage, στην Αλάσκα.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε το: huntingtoningalls

About The Author

Αρέσει σε %d bloggers: