ΚΕΝΑΠ

Υποστηρικτές τής Ρωσίας κυματίζουν σημαίες καθώς το καταδρομικό «Moskva» του στόλου της Μαύρης Θάλασσας της Ρωσίας φτάνει στην Κριμαία, στην Ουκρανία. (Φωτογραφία: rferl.org)

Από το ΓΕΕΘΑ ανακοινώθηκε ότι, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του προγράμματος συνεργασίας για το έτος 2012 μεταξύ του συμβουλίου ΝΑΤΟ και Ρωσίας, όπως αυτό αποφασίστηκε κατά τη 17η Σύνοδο του, πραγματοποιείται από 23 έως 25 Απριλίου 2012 στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ), εκπαίδευση των ομάδων Νηοψίας και Διοίκησης του Ρωσικού πλοίου “VICE ADMIRAL KULAKOV”.

 Η εκπαίδευση, σύμφωνα με το πρόγραμμα εκπαίδευσης του Κέντρου, περιλαμβάνει πρακτικά αλλά και θεωρητικά αντικείμενα Ναυτικής Αποτροπής σε Επιχειρήσεις κατά της Πειρατείας.

ΚΕΝΑΠ

Παράλληλα, επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις του ΚΕΝΑΠ ο Κυβερνήτης του “Vice Admiral KULAKOV” Πλοίαρχος MISHINETSKIY Alexandr Stanislavovich και ο Πλοίαρχος KONDRATOV Vladimir Alexandrovich, συνοδευόμενοι από τον Ακόλουθο Άμυνας της Ρωσίας στην Αθήνα.(Φωτογραφία: ΓΕΕΘΑ)

Παράλληλα, επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις του ΚΕΝΑΠ ο Κυβερνήτης του “Vice Admiral  KULAKOV” Πλοίαρχος MISHINETSKIY Alexandr Stanislavovich και ο Πλοίαρχος KONDRATOV  Vladimir Alexandrovich, συνοδευόμενοι από τον  Ακόλουθο Άμυνας  της Ρωσίας στην Αθήνα.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: