Το Ρωσικό άρμα μάχης T-90MS (Vitaly V. Kuzmin)

Το ρωσικό εκσυγχρονισμένο άρμα μάχης T-90MS ύστερα από ένα-δύο χρόνια θα πάρει μια αξιοπρεπή θέση στις εξαγωγές όπλων προς τη Νοτιοανατολική και την Κεντρική Ασία, -θεωρεί ο Έσεν Τοπόγιεφ (Esen Topoyev), σύμβουλος του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας Rosoboronexport (Ροσομπορονέξπορτ).

Το T-90MS σήμερα είναι το πιο σύγχρονο άρμα μάχης, που κατασκευάστηκε στη Ρωσία. «Το εκσυγχρονισμένο T-90S ως προς πολλά χαρακτηριστικά του ξεπερνά τα παγκόσμια ανάλογά του. Σήμερα δεν υπάρχει στον κόσμο παρόμοιο τανκς, ως προς την λειτουργικότητα και τις τεχνικές του παραμέτρους», – είπε ο Έσεν Τοπόγιεφ.

greek.ruvr.ru

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: