Σύνεδροι της Λέσχης Leopard (Φωτογραφία: ΙNTRACOM)

Η εταιρεία INTRACOM Defense Electronics ανακοίνωσε πως την 25η Σεπτεμβρίου 2012 συμμετείχε στο συνέδριο των Κρατών-Χρηστών Αρμάτων Μάχης Leopard, μετά από πρόσκληση του Γενικού Επιτελείου Στρατού που φιλοξένησε το συνέδριο στην Αθήνα. Η δραστηριότητα αυτή διοργανώνεται κάθε χρόνο από τα δεκαεπτά (17) Κράτη-Χρήστες και στοχεύει στην ανάπτυξη της μαχητικής ισχύος, στην αντιμετώπιση θεμάτων Διοικητικής Μέριμνας καθώς και αναβαθμίσεων των εμπλεκόμενων τεχνολογιών για άρματα μάχης τύπου Leopard.

 

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου η INTRACOM Defense Electronics παρουσίασε στο διεθνές ακροατήριο τα τεχνολογίας αιχμής συστήματά της Δικτυοκεντρικών Ευρυζωνικών Επικοινωνιών που προσφέρουν επικοινωνία δεδομένων και εικόνας σε πραγματικό χρόνο, προσδίδοντας ένα πολλαπλασιαστή ισχύος σε σύγχρονα οχήματα μάχης. Τα προϊόντα είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας και ανάπτυξης στην Ελλάδα, προσπερνούν επιτυχώς τις αδυναμίες της μέχρι τώρα χρήσης των συμβατικών Σταθμών Ασυρμάτων, δίνοντας μια ολοκληρωμένη λύση για την δικτύωση και αποτελεσματικότερη επιχειρησιακή εκμετάλλευση των πληροφοριακών Συστημάτων Διαχείρισης Μάχης.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: