Φωτογραφία των συμμετεχόντων στο Σχολείο Ενημέρωσης Κοινού στο Πολυεθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης (ΠΚΕΕΥΕ) στο Κιλκίς. (Φωτογραφία: ΓΕΕΘΑ)

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) ανακοίνωσε πως ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012 το διάρκειας 2 εβδομάδων Σχολείο Ενημέρωσης Κοινού στο Πολυεθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης (ΠΚΕΕΥΕ) στο Κιλκίς.

Δανός εκπαιδευτής κατά τη διάρκεια συνέντευξης σε τηλεοπτικό σταθμό (Φωτογραφία: ΓΕΕΘΑ)

Διακεκριμένοι εκπαιδευτές από διάφορες χώρες (Γερμανία, Δανία, Ελλάδα, Ιταλία, Βοσνία Ερζεγοβίνη και Ουγγαρία) ανέλυσαν βασικά θέματα που αφορούν την ενημέρωση κοινού και τη λειτουργία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Η πρακτική εκπαίδευση υποστηρίχτηκε από έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα με την ανάλογη υλικοτεχνική υποστήριξη.

Το σχολείο παρακολούθησαν 22 εκπαιδευόμενοι από την Ελλάδα, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Ιορδανία, την Ιταλία, την Κίνα, την Πολωνία, και την Τουρκία, τόσο στρατιωτικοί όσο και πολίτες, αφού το ΠΚΕΕΥΕ έχει τη δυνατότητα να παρέχει πιστοποιημένη από το ΝΑΤΟ εκπαίδευση και σε πολίτες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα σχολεία που διοργανώνει.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: