Φωτογραφία από την τελευταία πτήση του γερμανικού C-160 Transall (Φωτογραφία: AvCanada)

Την Τρίτη 16 Οκτωβρίου αποφεύχθηκε παρ’ ολίγον θανατηφόρο ατύχημα στο αεροδρόμιο του Ballenstedt στο κρατίδιο του Saxony-Anhalt.

Περίπου 1000 άνθρωποι, σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Bild», είχαν συγκεντρωθεί για να παραστούν στην άφιξη του μεταφορικού αέροσκάφους C-160 Transall το οποίο παροπλίστηκε από το γερμανικό στρατό και προορίζονταν για το μουσείο του Wernigerode. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο περίπου την 11η ώρα, ωστόσο, η προσγείωση έγινε προφανώς πολύ νωρίς. Tο δικινητήριο μεταφορικό αεροσκάφος άγγιξε τη γη με τον κύριο σύστημα προσγείωσης στο δρόμο ο οποίος περνούσε κάθετα από τον αεροδιάδρομο.

Φωτογραφία από την τελευταία πτήση του γερμανικού C-160 Transall (Φωτογραφία: thefuturepost)

Τελικά, ο πιλότος κατάφερε να φέρει το αεροσκάφος στον αεροδιάδρομο και να το προσγειώσει, ωστόσο, στις φωτογραφίες όπως επίσης και το βίντεο τα οποία δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο δείχνουν ότι το αεροσκάφος πέρασε μόνο λίγα μέτρα δίπλα από τους θεατές.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=g2KyXRC4rSI]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LCSfaGoAVk4]

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: