Φωτογραφία από το τιμητικό άγημα στη τελετή κατάθεση στεφάνου που έγινε στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη (Φωτογραφία: ΓΕΑ)

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), ο επίσημος εορτασμός του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) Αρχάγγελου Μιχαήλ, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012, στη Σχολή Ικάρων στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου.

Ο Επίσημος Εορτασμός Προστάτη ΠΑ Αρχάγγελου Μιχαήλ, πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ικάρων στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι. (Φωτογραφία: ΓΕΑ)

Στην τελετή παρευρέθησαν, ο εκπρόσωπος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, βουλευτής Α΄ Πειραιά & Νησιών του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Θεόδωρος Δρίτσας, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, πρώην Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Κώστας Σπηλιόπουλος, ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κ. Πάνος Καμμένος, ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ και πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Γεώργιος Γεωργίου, ο πρώην Πρωθυπουργός, κ. Ιωάννης Γρίβας, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης ΠΝ, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Τσαντηράκης, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Γκίνης, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Δημήτριος Μπαντιάς ΛΣ, αντιπροσωπείες Αξιωματικών και Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, επίτιμοι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΑ, αντιπροσωπείες Ενώσεων Αποστράτων, πολιτικό προσωπικό της ΠΑ, ξένες αντιπροσωπείες, θρησκευτικές αρχές και πλήθος κόσμου.

Κατάθεση στέφανου, απο τον Α/ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Αντώνιο Τσαντηράκη, στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη (Φωτογραφία: ΓΕΑ)

Πραγματοποιήθηκε το πρωί κατάθεση στέφανου, από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχο (Ι) Αντώνιο Τσαντηράκη, στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Διαβάστε την Ημερήσια Διαταγή κ. Α/ΓΕΑ για την 8η Νοεμβρίου 2012 εδώ

Για περισσότερες φωτογραφίες παρακαλώ επισκεφτείτε haf.gr

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: