Μεταγωγικό αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας (Φωτογραφία: ΓΕΑ)

Το Γραφείο Τύπου του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) ανακοίνωσε πως την Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 08:42, αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας, απογειώθηκε από την 112 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Ελευσίνας, με σκοπό τη μεταφορά επτάχρονου αγοριού με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, από την 110 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Λάρισας στο αεροδρόμιο του Μονάχου της Γερμανίας, για αποκατάσταση.

Στο αεροσκάφος, εκτός από τον ασθενή, επέβαιναν, οι γονείς του καθώς και το συνοδό ιατρικό προσωπικό του ΕΚΑΒ.

Στη συνέχεια το αεροσκάφος, μετέβη στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, όπου παρέλαβε πενηνταεξάχρονο Έλληνα ασθενή, που είχε υποστεί καρδιακό και εγκεφαλικό επεισόδιο.

Το αεροσκάφος μετέφερε με ασφάλεια τον ασθενή και το συνοδό ιατρικό προσωπικό του ΕΚΑΒ, στην 112 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Ελευσίνας, την Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 00:22.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: