Ελικόπτερο Bell 429 του Βασιλικού Ναυτικού της Αυστραλίας (Φωτογραφία: Wikipedia)

H εταιρεία Bell Helicopter, την 21η Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε πως έχει υπογράψει συμφωνία με την τουρκική γραμματεία αμυντικής βιομηχανίας για την προμήθεια πέντε επιπλέον ελικοπτέρων Bell 492. Tα ελικόπτερα Bell 429 πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από την γενική γραμματεία δασών (TGDF) για την προστασία των δασικών εκτάσεων και το συντονισμό των ενεργειών πυρόσβεσης.

Η συμφωνία της TGDF έρχεται σε συνέχεια της σύμβασης με την Bell Helicopter με την τουρκική αστυνομία (TNP) για την αγορά 15 ελικοπτέρων Bell 429. Η παράδοση των ελικοπτέρων έχει προγραμματιστεί για τον Αύγουστο του 2013, τα οποία και θα επιχειρούν σε αποστολές επιβολής του νόμου από παρακολούθηση έως υποστήριξη επίγειων επιχειρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε: Bell Helicopters

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: