Τα μεταφορικά αεροσκάφη C-295 θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη των αποστολών μεταφορά σε όλη την επικράτεια του Καζακστάν. Στη φωτογραφία ένα από τα δυο αεροσκάφη που παρέλαβε το Καζακστάν. (Πηγή: Airbus Military)

H Πολεμική Αεροπορία του Καζακστάν παρέλαβε τα δύο πρώτα τακτικά μεταφορικά αεροσκάφη C-295, τα οποία είχε παραγγείλει από την Airbus Military το 2012.

Τα αεροσκάφη, τα δύο πρώτα της σύμβασης και επιπλέον έξι σε προαίρεση τα οποία πρόκειται σταδιακά να επιβεβαιωθούν τα επόμενα χρόνια, παραλήφθηκαν επισήμως στη Σεβίλλη της Ισπανίας από μία συνδυασμένη ομάδα εκπροσώπων της Kazspetsexport, του υπουργείου Άμυνας του Καζακστάν και της Πολεμικής Αεροπορίας της χώρας.

Η σύμβαση, επιπρόσθετα, καλύπτει το σχετικό πακέτο υποστήριξης ανταλλακτικών και εξοπλισμού υποστήριξης.

Ανακοίνωση της Airbus Military.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: