Αποδεικνύοντας τη δυναμική μιας αμιγώς ελληνικής εταιρείας με διεθνή προσανατολισμό, η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT επιλέχθηκε για πολλοστή φορά για την προμήθεια μπαταριών υποβρυχίων για το Πολεμικό Ναυτικό του Περού.

Μπαταρίες υποβρυχίων κατασκευάζονται στην υπερσύγχρονη μονάδα της Sunlight στο Νέο Ολβιο Ξάνθης και ζυγίζουν 250 τόνους η καθεμία. (Πηγή: systems-sunlight.com)

Συγκεκριμένα, η SUNLIGHT υπέγραψε συμφωνία με το Υπουργείο Άμυνας του Περού για την προμήθεια δύο ακόμα μπαταριών υποβρυχίων. Οι μπαταρίες, οι οποίες κατασκευάζονται στην υπερσύγχρονη μονάδα της SUNLIGHT στο Νέο Όλβιο Ξάνθης, χαρακτηρίζονται για τις υψηλές τεχνολογικές τους προδιαγραφές και απαιτήσεις, καθώς αποτελούνται από 480 στοιχεία και έχουν συνολικό βάρος που αγγίζει τους 250 τόνους η καθεμία.

Πρόκειται για την έκτη κατά σειρά συμφωνία με μια από τις ταχέως αναπτυσσόμενες οικονομίες της Νοτίου Αμερικής, καθώς, από το 2005, η SUNLIGHT προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις, έχει επάξια κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πολεμικού Ναυτικού του Περού.

Με βασικούς άξονες της επιχειρηματικής της πορείας, την έντονη εξωστρέφεια και τη συνεχή επένδυση στην ανάπτυξη και παροχή καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας, η SUNLIGHT έχει κατακτήσει ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς στην παγκόσμια αγορά μπαταριών συμβατικών υποβρυχίων, γεγονός που την κατατάσσει ανάμεσα στις 3 μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως.

Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων παραγωγών βιομηχανικών και αμυντικών μπαταριών διεθνώς, εξάγει το 98% του παραγόμενου προϊόντος της σε περισσότερες από 100 χώρες και διαθέτει ένα αποτύπωμα 3 δεκαετιών στη διεθνή αγορά αποθήκευσης και διάθεσης ενέργειας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας την 17η Απριλίου, ο κ. Κωνσταντίνος Λαύκας, Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT σημείωσε: «Δε μπορεί παρά να μας κάνει υπερήφανους που ένα ελληνικό προϊόν και μάλιστα προηγμένης και απαιτητικής τεχνολογίας ταξιδεύει από την Ξάνθη στη Νότιο Αμερική. Στόχος μας ήταν και είναι να εξάγουμε την ελληνική τεχνογνωσία και να ξεπερνάμε επιτυχώς τις δυσκολίες που δημιουργεί το οικονομικό περιβάλλον. Με αυτή ακριβώς τη φιλοσοφία και πείσμα, μέσα σε μια δεκαετία, η SUNLIGHT έχει συνολικά παράξει περίπου 20.000 στοιχεία μπαταριών για το πολεμικό ναυτικό διαφόρων χωρών και με την ίδια δυναμική θα συνεχίσουμε».

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: