Σύμφωνα με την  εφημερίδα «Η Καθημερινή», τη λειτουργία των αρμοδίων επιτροπών του Πολεμικού Ναυτικού και του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, που παρακολουθούν την εξέλιξη των εξοπλιστικών προγραμμάτων, αμφισβητεί, εμμέσως πλην σαφώς, η τροπολογία για τα ναυπηγεία Ελευσίνας, η οποία, ως γνωστόν, υπερψηφίστηκε στη Βουλή.

Στη φωτογραφία η Πυραυλάκατος (ΤΠΚ) Ρουσεν P-67 του Πολεμικού Ναυτικού. (Πηγή: star.gr)

Σύμφωνα με την τροπολογία που κατέθεσαν βουλευτές που εκλέγονται στην περιφέρεια Αττικής, έδρας των ναυπηγείων Ελευσίνας, στο εξής «η καταβολή των συμβατικώς προβλεπομένων ποσών, δόσεων και αναπροσαρμογών τιμήματος, θα γίνεται ύστερα από έκθεση του Σώματος Ορκωτών Λογιστών».
Μέχρι σήμερα, το Πολεμικό Ναυτικό που διατηρεί μόνιμο κλιμάκιο στις εγκαταστάσεις της Ελευσίνας και παρακολουθεί το πρόγραμμα ναυπήγησης των πλοίων και η Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Επενδύσεων του ΥΠΕΘΑ, αρνούνται ότι συντρέχουν οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την καταβολή των αναπροσαρμογών που ζητούν τα ναυπηγεία.

Τώρα, οι ισορροπίες, αλλάζουν…

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: