Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), το Σάββατο 29 Ιουνίου 2013, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, παρέστη στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης των Σερρών.

Στρατιωτική παρέλαση μπροστά από το κτίριο της πρώην Νομαρχίας Σερρών στην Λεωφόρο Μεραρχίας. (Φωτ ΓΕΕΘΑ)

Στις εκδηλώσεις μνήμης για την απελευθέρωση των Σερρών παραβρέθηκαν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, βουλευτές του νομού, ιεράρχες της Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και πλήθος στρατιωτικών και πολιτικών δυνάμεων, ενώ νωρίς το πρωί τελέστηκε Θεία Αρχιερατική Λειτουργία εις μνήμην του μακαριστού μητροπολίτη Σερρών, Απόστολου Χριστοδούλου, που τιμήθηκε με τα αποκαλυπτήρια προτομής του για τον σημαντικό και ουσιαστικό ρόλο, που διετέλεσε για την απελευθέρωση της πόλης των Σερρών.Φωτογραφία απο τον Ιερό Ναό των Αγ. Θεοδώρων Σερρών. (Φωτ: ΓΕΕΘΑ)

Κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Εμμανουήλ Παππά στην πλατεία Ελευθερίας στις Σέρρες. (Φωτ: ΓΕΕΘΑ)

Άγημα απόδοσης τιμών παρουσιάζει όπλα στον Α/ΓΕΕΘΑ.Πλατεία Ελευθέριας στη Σέρρες. (Φωτ: ΓΕΕΘΑ)

Ο έχων το γενικό πρόσταγμα της στρατιωτικής παρέλασης, δίνει την αναφορά και ανταλλάσσει χειραψία με τον Α/ΓΕΕΘΑ. (Φωτ: ΓΕΕΘΑ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: