Ιρακινή αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Άμυνας του Ιράκ, Στρατηγό Mohan Al Furaiji, επισκέφτηκε την 2α Ιουλίου τις εγκαταστάσεις της ΕΛΒΟ στην βιομηχανική περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Φωτογραφία απο την επίσκεψη της Ιρακινής αντιπροσωπείας στην ΕΛΒΟ. (Φωτ: ΕΛΒΟ)

Ο Γενικός Γραμματέας, συνοδευόμενος από τον Γενικό Επιθεωρητή Στρατού και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων του Ιράκ καθώς και από κλιμάκιο του ελληνικού Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Παπακώστα και τα διευθυντικά στελέχη της εταιρίας για τις παραγωγικές δυνατότητες της ΕΛΒΟ.

Παρουσίαση των προϊόντων και εγκαταστάσεων στην Ιρακινή αντιπροσωπεία. (Φωτ: ΕΛΒΟ)

Έγινε εκτενής παρουσίαση των προϊόντων και των εγκαταστάσεων του εργοστασίου, ξενάγηση στους χώρους παραγωγής και επίδειξη διαφόρων τύπων στρατιωτικών οχημάτων.

Η επίσκεψη αυτή, η οποία έκλεισε με άριστες εντυπώσεις και από τις δύο πλευρές, ενισχύει την συνεργασία της εταιρίας με το Ιρακινό Υπουργείο Άμυνας και είναι ακόμα ένα δείγμα της πολιτικής εξωστρέφειας που εφαρμόζει η ΕΛΒΟ.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: