Φωτογραφία απο την τελετή Τελετή Ορκωμοσίας των Μονίμων Λοχιών Τάξης 2013. (Φωτ: ΓΕΣ)

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013 και ώρα 10:00 στην έδρα της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών στο στρατόπεδο «ΚΑΒΡΑΚΟΥ», ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος κ. Αθανάσιος Τσέλιος και ο Διοικητής της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ Αντιστράτηγος κ Χρήστος Μανωλάς απένειμαν τα πτυχία στους Μόνιμους Λοχίες Τάξεως 2013 «Αντιστράτηγου Αχιλλέα Πρωτοσύγγελου».

Φωτογραφία απο την τελετή Τελετή Ορκωμοσίας των Μονίμων Λοχιών Τάξης 2013. (Φωτ: ΓΕΣ)

Στην τελετή παρέστησαν οι Στρατιωτικές, Θρησκευτικές και Πολιτικές αρχές της Περιφέρειας Θεσσαλίας, καθώς και οι συγγενείς των Ορκισθέντων Μονίμων Λοχιών.

Η απονομή των πτυχίων στους Μόνιμους Λοχίες έγινε από τους Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγο κ. Αθανάσιο Τσέλιο και τον Διοικητής της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ Αντιστράτηγο κ Χρήστο Μανωλά. (Φωτ: ΓΕΣ)

Αναμνηστική φωτογραφία των Μόνιμων Λοχιών Τάξεως 2013 «Αντιστράτηγου Αχιλλέα Πρωτοσύγγελου». (Φωτ: ΓΕΣ)

Η στιγμή της Ορκωμοσίας. (Φωτ: ΓΕΣ)

Στη φωτογραφία ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Αθανάσιος Τσέλιος,ο Δκτής 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος κ Χρήστος Μανωλάς και ο Δκτης της ΣΜΥ Σχης (ΠΖ) Ευάγγελος Τραγαζίκης. (Φωτ: ΓΕΣ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: