Η στιγμή του εναέριου ανεφοδιασμού απο το KC-135. (Φωτ: f35.com)

Πρόσφατα, μαχητικό αεροσκάφος F-35C έκδοσης αεροπλανοφόρου, ολοκλήρωσε αποστολή εναέριου ανεφοδιασμού καυσίμου από αεροσκάφος KC-135 Stratotanker της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (ΗΠΑ).

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα f35.com, με την επιτυχή ολοκλήρωση αυτή της δοκιμής, το F-35C συντάσσεται με τις εκδόσεις A και B, αποδεικνύοντας πως και οι τρεις εκδόσεις F-35, μπορούν να πραγματοποιήσουν εναέριο ανεφοδιασμό από εναέρια πλατφόρμα ανεφοδιασμού παρ όλες τις αναμεταξύ τους διαφορές.

Το αεροσκάφος γνωστό και ώς CF-1, πετούσε ο Αντισμήναρχος Πάτρικ Μοράν της 101ης Μοίρας Μαχητικών Αεροσκαφών (VFA) του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: