Φωτογραφία απο την υποδοχή του Α/ΓΕΕΘΑ στη Σερβία. (Φωτ: ΓΕΕΘΑ)

Συμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Αμυνας (ΓΕΕΘΑ), την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Δημοκρατία της Σερβίας, συναντήθηκε με τον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, Αντιστράτηγο Ljubiša Diković και έγινε δεκτός σπό τον Υπουργό Άμυνας κ. Nebojsa Rodić.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων στο Σερβο-Ελληνικό νεκροταφείο. (Φωτ: ΓΕΕΘΑ)

Κατά την διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Δημοκρατία της Σερβίας, ο Α/ΓΕΕΘΑ, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων στο Σερβο-Ελληνικό νεκροταφείο στην πόλη Πίροτ (Pirot), στο οποίο βρίσκονται οι τάφοι 358 Ελλήνων Αξιωματικών και Οπλιτών της 3ης Μεραρχίας, που έπεσαν κατά την διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης στη Σερβία, ο Α/ΓΕΕΘΑ συναντήθηκε με τον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, Αντιστράτηγο Ljubiša Diković. (Φωτ: ΓΕΕΘΑ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: