Το κέντρο εξομοιωτών της Γερμανικής Αεροπορίας Στρατού διαθέτει 12 εξομοιωτές πτήσης. (Φωτ: cae.com)

H γερμανική εταιρεία CAE ανακοίνωσε την 16η Οκτωβρίου πως το Κέντρο Εκπαίδευσης Αεροπορίας Στρατού των Ενόπλων Δυνάμεων της Γερμανίας, ξεπέρασε τις 100000 ώρες εκπαίδευσης στους εξομοιωτές.

Με έδρα το Μπατενμπεργκ στη Βόρεια Γερμανία το Κέντρο Εξομοιωτών Hans E. Drebing της Γερμανικής Αεροπορίας Στρατού διαθέτει τις μεγαλύτερες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις εξομοιωτών στην Ευρώπη. Το γερμανικό κέντρο εξομοιωτών διαθέτει 12 εξομοιωτές πτήσης κατασκευασμένους από την εταιρεία CAE από τους όποιους δύο είναι για εκπαίδευση ελικοπτέρου CH-53, δύο UH-1D και οχτώ για EC135.

H CAE είναι η ανάδοχος εταιρεία για την παροχή ενδελεχής υποστήριξης στην εκπαίδευση με εξομοιωτές του κέντρο εξομοιωτών Hans E. Drebing.

Από την έναρξη της εκπαίδευσης το 2003, οι εξομοιωτές του UH-1D έχουν καταγράψει 27000 ώρες, οι εξομοιωτές του CH-53 περισσότερες απο 18000 ώρες και του EC135 περισσότερες από 55000. Οι εξομοιωτές χρησιμοποιούνται για την απόκτηση αρχικής και προχωρημένης εκπαίδευσης χειριστών ελικοπτέρων, συμπεριλαμβανομένων νυχτερινών επιχειρήσεων. Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Αεροπορίας Στρατού της Γερμανίας, εκτός από τον Γερμανικό Στρατό, έχουν εκπαιδευτεί και άλλες χώρες στις οποίες συμπεριλαμβάνονται οι Ισπανία, Σουηδία, Ιρλανδία, η Ουγγρική Αεροδιάσωση και η Γερμανική Ομοσπονδιακή και Κρατική Αστυνομία.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: