Θωρακισμένο όχημα NIMR του Λιβανικού Στρατού. (wikimedia.org)

Οι Ένοπλες Δυνάμεις των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) έχουν αναθέσει σύμβαση στην εγχώρια εταιρεία NIMR Automobile του ομίλου Tawazun για την προμήθεια επιπλέον εκδόσεων 4Χ4 και 6Χ6 του θωρακισμένου τροχοφόρου οχήματος NIMR.
Περισσότερα απο 1000 όχηματα NIMR αποκτήθηκαν τα τελευταία χρόνια από τα ΗΑΕ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, Αλγερία και Λιβύη έχουν προμηθευτεί τα παραπάνω οχήματα.

To όχημα έχει προταθεί και στη Βραζιλία, με την παρουσίαση ενός οχήματος κατά τη Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας LAAD 2013 . Επίσης έχει υπογραφεί συμφωνία συνεργασίας  με την FNSS για την προώθηση του NIMR στην τουρκική αγορά.

Το NIMR προσφέρεται σε αρκετές εκδόσεις στις οποίες περιλαμβάνονται τα οχήματα: περιπολίας, μεταφοράς προσωπικού, σταθμού διοίκησης και ελέγχου, γενικής χρήσης και μεταφοράς υλικών, έχει ενσωματωμένο πολλαπλό εκτοξευτή καπνογόνων και τηλεχειριζόμενο ή επανδρωμένο οπλικό σταθμό.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: